ACTIEVE KOOL

TANDPASTA

De 🥥🍊🌱 natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat vlekken en verkleuringen 🍷☕ als sneeuw ❄voor de zon ☀verdwijnen voor een stralend wit gebit👄 100% natuurlijk 🌿en veilig voor het hele gezin.

Set van 2 tubes van 26 voor 24,95

  • Klinisch Bewezen Resultaten.
  • Gecertificeerd Natuurlijk.
  • Voor wittere tanden & een gezonde mond.
  • Geen Fluoride. Geen SLS. Geen Glycerine. Geen troep.

Heerlijke Smaken:
Pepermunt, Groene Munt of Kaneel

+ NAAR BESTELPAGINA

EEN EXPLOSIE VAN FRISHEID

PEPERMUNT

ACTIEVE KOOL TANDPASTA

+ NAAR BESTELPAGINA

EEN FRISSE START VAN DE DAG

SPEARMINT

ACTIEVE KOOL TANDPASTA

+ NAAR BESTELPAGINA

SEXY, KRUIDIG EN MEER..

KANEEL

ACTIEVE KOOL TANDPASTA

+ NAAR BESTELPAGINA

Wetenschappelijk bewezen effectief en veilig. Maakt je tanden witter, reinigt grondig en verzorgt je mond. Onze actieve kool tandpasta is gemaakt met alleen de beste ingrediënten. We hebben kosten noch moeite gespaard om de meest effectieve, natuurlijke mondverzorging samen te stellen. Geen chemicaliën. Geen troep. Daarom zijn we nu het snelst verkopende merk voor natuurlijke mondverzorging in Amerika. My Magic Mud® Actieve Kool Tandpasta is een van de beste recente ontwikkelingen in natuurlijke mondverzorging. Gemaakt met de beste ingrediënten, heeft deze zachte tandpasta de kracht om je tanden en tandvlees prachtig te poetsen, te ontgiften en diep schoon te maken.

BRUSH LIKE A BOSS MET

SLIMME INGREDIENTEN

ACTIEVE KOOL TANDPASTA

Onze actieve kool tandpasta is gemaakt van essentiële oliën, kokosolie, bentonietklei en gecombineerd met de beschermende kracht van xylitol. We hebben onze tandpasta gestabiliseerd zonder giftige conserveringsmiddelen en we gebruiken geen ‘nasty’ ingrediënten zoals fluoride, glycerine of SLS. Onze tandpasta is Cruelty Free en Vegan. Gecertificeerd door Natural Cosmetics Standard in Europa.
De essentiële oliën die worden gebruikt in My Magic Mud® zijn afkomstig van telers over de hele wereld, met generaties lange ervaring. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit biologische, natuurlijke geteelde en fairtrade oliën aanbieden. We gebruiken ook een de aller beste actieve kool poeder uit biologische kokosnootschillen die fluweelzacht, korrelvrij en zelf geschikt voor consumptie is. De overige ingrediënten in My Magic Mud® tandpasta zijn diatomeeënaarde en bentoniet klei, toegevoegd om je tandglazuur opnieuw te mineraliseren, te versterken en schoon te maken. Op een natuurlijke manier en dus zonder de harde chemische schuurmiddelen die worden gebruikt in reguliere tandpasta.
Gepubliceerde klinische onderzoeken in de afgelopen 25 jaar hebben aangetoond dat xylitol in kauwgom een ​​aanzienlijke invloed heeft op de vermindering van tandcariës (tandbederf en holtes). Het niet-GGO Xylitol dat wordt gebruikt in My Magic Mud® wordt gebruikt als een alternatief voor fluoride en maakt de beschermende en verzorgende werking van deze tandpasta compleet.

ACTIEVE KOKOSNOOT SCHIL KOOL

CALCIUM BENTONIET KLEI

ESSENTIËLE OLIËN

KOKOSOLIE

INGREDIËNTEN

ALLEEN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Tandpasta Inhoud 113 gr

Ingredienten: water, solum diatomeae, xylitol, bentoniet, kokosolie*, houtskoolpoeder, muntolie*, vanilleorchideefruitextract, teatree-olie, citrusschil-olie*, steviaextract*, Rozemarijnolie*, citroenzuur, grapefruitpitextract, kaliumsorbaat, xanthaangom, limoneen.

*gecertificeerde organische ingrediënten.